Copyright 2022 - Globe
utorak, 01 avgust 2017 10:32

Upis počinje

 

Nakon ljetnje pauze, GLOBE vam ponovo otvara svoja vrata. Već od danas možete pozvati i prijaviti se za neki od kurseva jezika.

U GLOBE u ćete naći jedinstvene kurseve za djecu već od 3 godine. Izloženost stranom jeziku od ranog djetinjstva značajno povećava šanse vašeg djeteta za postizanje potpune fluentnosti na stranom jeziku.
 
Osnovci mogu očekivati najsavremenije materijale, profesore pune energije, a i učešće u brojnim radionicama koje pripremamo. GLOBE ne zaboravlja srednjoškolce i odrasle, za koje pripremamo materijale renomiranih izdavačkih kuća.

Svi naši polaznici, čak i najmlađi, se na našim kursevima direktno pripremaju da, po želji, polažu međunarodne ispite i na taj način steknu potvrdu svog znanja.

Posebno mjesto u GLOBE-u imaju specijalizovani kursevi, naročito poslovni i pravni engleski. Ekspertiza koju posjedujemo, kao i neizostavni entuzijazam, uz iznenađenja koja vam pripremamo, dodatno će vas motivisati da u svom profesionalnom životu koristite engleski jezik na visokom nivou.

Naši izvorni govornici se raduju posjetama svakoj grupi i ovog semestra.

Više detalja o kursevima možete vidjeti u rubrici - JEZICI

f t g m
facebook Instagram linkedin