Copyright 2022 - Globe
petak, 01 septembar 2017 14:28

Poluindividualna nastava u Centru Globe

Za učenje bilo koje vrste, pa tako i učenje stranog jezika potrebna je motivacija, a pravi recept za motivaciju jeste da se dobro osjećate u sredini u kojoj učite. Centar Globe pobrinuo se da za svoje polaznike stvori prijatnu atmosferu veselim bojama, ugodnim prostorom, vrhunskim profesorima i prijatnim osobljem.

Uz to je posebno važno i društvo u kojem učite. Ako niste sigurni da ćete se najbolje uklopiti u okviru grupa na kursu, ili ako vam termin održavanja nastave ne odgovara, možete napraviti grupu za sebe. Centar Globe nudi mogućnost individualne i polu-individualne nastave koja je savršena za tako nešto.

Skupite društvo iz razreda, pozovite prijatelje sa kojima se ne viđate često ili one sa kojima se viđate svaki dan i imate iste potrebe za učenjem jezika, napravite sebi grupu sa sestrom ili bratom i javite nam se da vam predložimo kurs koji vam odgovara. Intenzitet nastave i termine birate sami.

Ono što u značajnoj mjeri razlikuje ovakvu vrstu nastave od privatnih časova jeste to da dobijate sertifikat, jer učite po zvanično akreditovanom programu.

Cijene za ovakvu vrstu nastave možete vidjeti u cjenovnik-u.

f t g m
facebook Instagram linkedin