Copyright 2022 - Globe
ponedjeljak, 15 januar 2018 16:56

Upis počinje ponovo, posjetite nas!

 

Posjetite nas ili pozovite na 067060000 ili 069016000 jer nakon praznika nastavljamo sa kursevima stranih jezika sa još više energije!

Tokom prethodnog semestra naši polaznici u prijatnoj atmosferi savladavali su zahtjevne vještine engleskog, njemačkog i francuskog jezika. Proslavili smo Halloween, Thanksgiving i Christmas, a na završnoj priredbi više od osamdeset polaznika pokazalo je djelić naučenoga.  U ovom semestru nastavljamo u još većem broju, sa još više jezika i sa još više energije.

Nudimo za svakoga ponešto!

Kursevi za predškolce, već od 3 godine! Kroz igru, pokrete i kreativne radionice djeca su izložena stranom jeziku, pa uz zabavu i nesvjesno grade osnov za postizanje potpune fluentnosti kasnije u životu.

Osnovci i srednjoškolci uz najsavremenije materijale u malim grupama savladavaju ozbiljnije nastavne jedinice i razvijaju ljubav prema jeziku pripremajući se i za međunarodno priznate ispite.

Odraslim polaznicima dobrom atmosferom na našim opštim kursevima pomažemo da pojačaju motivaciju, a komunikativnim pristupom da savladaju prepreke u korišćenju stranog jezika, te da time povećaju svoju konkurentnost na tržištu rada.

Za one koji su ozbiljno riješili da učine nešto dobro za sebe nudimo specijalizovane kurseve, prvenstveno poslovni i pravni engleski jezik, a naš vrhunski kadar i fleksibilan pristup omogućava da u dogovoru sa polaznicima radimo na terminologiji i jezičkim jedinicama specifičnim i za oblast medicine, ugostiteljstva, turizma....

Posebno preporučujemo međunarodno priznate ispite iz opšteg i stručnog jezika. Spremite se kod nas za Cambridge ispite (FCE, CEA, BEC, IELTS..) TOEFL. ispit, TOLES ispit iz engleskog jezika za pravnike, te međunarodne ispite za francuski i njemački jezik.

I ovaj semestar naši izvorni govornici sa polaznicima svake grupe radiće na komunikaciji i lijepom izgovoru.

 
Više informacija o svim kursevima možete vidjeti u rubrici JEZICI.

f t g m
facebook Instagram linkedin