Copyright 2022 - Globe
četvrtak, 16 avgust 2018 16:17

Centar Globe objavljuje upis novih polaznika!

Pozovite nas na 067 060 000 ili 069 016 000 i rezervišite mjesto za sebe!

Dok odbrojavamo posljednje dane odmora i ljetnjeg raspusta nije loše na vrijeme razmisliti o tome kako organizovati obaveze i dodatne aktivnosti od septembra. Među najkorisnijim aktivnostima, kako za djecu, tako i za odrasle, nesumnjivo je učenje stranog jezika.
U Centru Globe pripremili smo raznovrsnu ponudu kurseva engleskog jezika za predškolceosnovcesrednjoškolce i odrasle, te kurseve pravnog i poslovnog engleskog jezika.  

Nastavljamo i sa našim kursevima njemačkog jezika za djecu i odraslete francuskog, italijanskog i ruskog.
Čeka vas naš stalni tim renomiranih profesora, pojačan izvornim govornicima koji rade sa svakom grupom.
U nastavi engleskog jezika materijale izdavača Cambridge University Press, koji polaznike pripremaju za polaganje međunarodnih Cambridge ispita, od ove godine kombinujemo sa novim interaktivnim materijalima izdavača National Geographic. Prepoznat po visoko kvalitetnim fotografijama i dokumentarnim filmovima, National Geographic pripremio je inspirativne materijale za učenje engleskog jezika koji omogućavaju ne samo savladavanje jezika, već i učenje o različitim kulturama i njihovim običajima.
Obim i dinamika nastave prilagođeni su uzrastu i potrebama, a cijene pristupačne. (Cjenovnik).
Već od danas možete nas pozvati i prijaviti se (Kontakt), ili nas posjetiti svakog popodneva od 3. do 7. septembra kada Globe otvara svoja vrata svim potencijalnim polaznicima.
Nastava počinje 10. septembra!

Kursevi engleskog jezika za srednjoškolce i odrasle

Bilo da želite da unaprijedite svoje znanje da biste bili konkurentniji na konkursima za stipendiju ili za posao, ili želite da naučite jezik jer to ranije niste uspjeli Globe vam nudi zanimljive kurseve engleskog jezika na devet nivoa usklađene sa Zajedničkim referentnim evropskim okvirom za žive jezike (A1 do C1). Uz inspirativne interaktivne materijale izdavača National Geographic i Cambridge University Press zabavićete se, popraviti uspjeh u školi i biti konkurentniji na tržištu rada. Posebno podstičemo pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih Cambridge ispita za srednjoškolce i odrasle (FCE, CAE i CPE).

Kursevi engleskog pravnog i poslovnog jezika

Posebno mjesto u centru Globe zauzimaju specijalizovani kursevi engleskog jezika – poslovni i pravni. Kao pripremni centar za međunarodne Cambridge ispite,  Globe nudi pripremne kurseve za polaganje međunarodnog Cambridge ispita iz poslovnog engleskog jezika (BEC).
Globe je i TOLES pripremni i ispitni centar za trenutno jedini međunarodno priznati ispit iz pravnog engleskog jezika (TOLES). Pripremite se kod nas, polažite ispit u Crnoj Gori, a ocjenu i međunarodno priznatu diplomu dobićete direktno iz Engleske.

 

Kursevi engleskog jezika za predškolce

Ako ste roditelj koji želi na vrijeme svoje dijete da usmjeri ka učenju stranog jezika GLOBE vam nudi kurseve engleskog jezika za djecu od 3 do 6 godina (Globe Jump). U stimulativnoj atmosferi koju stvaramo dijete ne uči jezik u klasičnom smislu, već ga usvaja kroz zabavne aktivnosti. Nastava je organizovana dva puta sedmično u radionicama od po 45 minuta po pristupačnim cijenama (Cjenovnik).

Kursevi engleskog jezika za osnovce

Za učenike od prvog do četvrtog razreda (Out of the Box), u obimu nastave koji je prilagođen uzrastu polaznika, naši profesori i izvorni govornici razvijaju kod djece ljubav prema jeziku i uvode osnovni vokabular i gramatičke strukture.  Ne radimo po školskom programu, ali naši kursevi pomažu djeci da lakše savladaju školsko gradivo. Nastava je organizovana dva puta sedmično u radionicama od po 45, odnosno 60 minuta po pristupačnim cijenama (Cjenovnik). Podstičemo pripremu za Cambridge ispite za ovaj uzrast učenika (Young Learners English)
Starijim osnovcima (Prepare) interaktivnim materijalima držimo pažnju, a komunikativnom metodom i vježbama sa izvornim govornikom poboljšavamo fluentnost. Savladavanje školskog gradiva mnogo je lakše uz naš kurs, a nudimo i dodatnu pomoć za pripremu za pisana i usmena ispitivanja u školi. Nastava je organizovana dva puta sedmično po 60, odnosno 90 minuta po pristupačnim cijenama (Cjenovnik). Podstičemo pripremu za Cambridge ispite za ovaj uzrast učenika (KET, PET).

f t g m
facebook Instagram linkedin