Copyright 2018 - Globe

Globe - RAISE THE BAR!

Učenjem jezika struke do profesionalnog uspjeha

U 21. vijeku živimo u istinski globalnom društvu gdje je komunikacija suštinski dio poslovanja u svakoj struci. Engleski jezik, u tom smislu, predstavlja najznačajnije sredstvo uz pomoć kojeg se obavlja veliki broj poslova, a poznavanje drugih jezika struke čini nas boljim profesionalcima konkurentnijima na domaćem i inostranim tržištima. Poznavanje jezika na visokom nivou i ovladavanje specifičnim vokabularom struke neophodno je da bismo ispunili očekivanja današnjih poslodavaca i ostvarili što bolji uspjeh.  

Centar za kreativno obrazovanje GLOBE nudi kurseve za poslovni engleski jezik i za pravni engleski jezik, prema zvaničnim materijalima za pripremu Kembridž ispita za poslovni i pravni engleski, kao i kurseve jezika za druge struke (medicina, arhitektura, društvene oblasti, itd) u skladu sa potrebama i željama polaznika.

Raise the Bar

Pristup Centra za kreativno obrazovanje GLOBE podrazumijeva da se prilikom upisa vrši analiza potreba polaznika i shodno tome biraju materijali za rad, uz pomoć kojih se simuliraju realne situacije u svakodnevnom poslovnom životu i kurs prilagođava potrebama polaznika čime se ostvaruju i bolji rezultati.

Predavači jezika struke renomirani su profesori jezika koji posjeduju neophodne sertifikate i imaju veliko iskustvo u upotrebi jezika u ovim privrednim granama.

Raise the Bar

f t g m
facebook Instagram linkedin